De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten
Back

X-banners

Mis deze deal niet!
Prijsverlaging! 15% KORTING OP DIT PRODUCT
Gebruik code: SALE19
Toon product informatie
Vanaf € 47,29

Presenteer jouw bedrijf aan het grote publiek met x-banners. Door de unieke vorm valt jouw banner zeker op bij een beurs of ander evenement, ideaal voor een unieke presentatie! bedrijvenreclame.nl heeft voor x-banners gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Bestel daarom snel jouw unieke X-banner bij bedrijvenreclame.nl.

  • Beschikbaar met next day delivery
  • Hoge kwaliteit X-banners
  • X-banner formaat is 60 x 160cm
  • Inclusief gratis draagtas
  • Ideaal voor tentoonstellingen en beurzen
  • Beste prijs in Nederland

Om de perfecte illustratie voor jouw standaardposters te ontwerpen, hebben we enkele duidelijke sjablonen/voorbeelden gemaakt. Hieronder vind je de meest populaire sjablonen. Klik op onderstaande link om alle sjablonen te bekijken.

X banner (600 x 1600 mm) pdf Adobe indesign
Bekijk alle templates voor x-banners

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties:

1 Hoeveel stuks wil je hebben?

Om je de best mogelijke prijs te garanderen wordt ons drukwerk in standaard aantallen aangeboden. Wil je een andere (hogere) oplage bestellen? Neem contact met ons op: bel ons op 0800 - 235 3785 of stuur ons een mail.

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

2 Kies de uiterlijke levertijd

Staat je gewenste oplage er niet bij?

Wil je een oplage die niet staat aangegeven? Vul hieronder in hoeveel stuks je wilt en we selecteren de beste optie voor je!

Totaal:

€ -

Controleer jouw bestelling hieronder

Oplage:

Uiterlijke Levertijd:

Ga verder

Weet je zeker dat je geen snellere levering wilt?